TJENESTER

PROSJEKTERING


Vi tilbyr tjenester innen arkitektonisk utforming og teknisk prosjektering for både privat- og bedriftsmarkedet.
INGENIØRARBEID


Vi utfører alt innen prosjektering og montering av oppvarmings-, ventilasjons-, klimaanleggs-, avløps-, elektrosystemer.
TERRASSE


Uterommet er det nye inne og vi finner stadig nye måter å bruke terrassen på. Vi gjør hele jobben, fundamenterer, støper søyler dersom det er behov.
BYGGING


Vi tilbyr tjenester innen rehabilering av privathus (både bygninger og lokaler), og vi tar hele jobben både innvendig og utvendig, fra prosjektering til nøkkelferdig.
VINDUER & DØRER


Hos oss får du forskjellige typer dør- og vindussystemer for både privat- og bedriftsmarkedet.GARASJE


Vi bygger din drømmegarasje tilpasset din tomt og bolig. Rimelige garasjer, byggesett og skreddersydde løsninger og ikke minst tilbyr vi grunnarbeid.GRAVING


Byggservice Frogner AS utfører alt innen grunnarbeid og graving. Bruk fagfolk for  anleggsarbeid, graving og drenering. Ta kontakt for gratis befaring. 


ISOLERING


Energieffektivitet er viktig i dag.

Bygninger har enormt potensial for energisparing. Vi isolerer nye hjem og etterisolerer i eldre hus.TOTAL RENOVERING AV BAD


Vi total renoverer baderom og gammelt røropplegg. Vi er godkjent våtromsbedrift.

Vi har solid og lang erfaring med totalrenovering av baderom – bestill gratis befaring i dag.VÅR PROSESS

01.


Gratis befaring


Vi møtter opp til avtalt tidspunk og tilbyr en grundig rådgivning fra en erfaren entreprenør. Vi er mer enn behjelpelige til å besvare ethvert spørsmål du måtte ha.


02.


Uforpliktende tilbud


Etter befaring, vil vi sende over ett uforpliktende detaljert tilbud. 


03.


Arbeidet utføres 


Når kontrakten er signert, utføres arbeidet til avtalt tid og pris. Fast kontakt og oppfølging under hele byggeprosesen.


KONTAKT OSS NÅ FOR ET GRATIS PRISTILBUD PÅ DITT PROSJEKT